Om


Sarah Kastrup

HVEM ER JEG?


OM MIG

Mit navn er Sarah, og jeg er en ung kunstner på 22 år.

Jeg har altid sat kreativitet højt, og jeg har tegnet, siden jeg var helt lille.
Jeg er de seneste par år også begyndt at male, og jeg laver da også lidt med ler i min fritid.

Mit mål med min virksomhed er at dele min kunst med andre, så den forhåbentlig kan skabe lige så stor glæde for jer, som den gør for mig.

 

Dagligdag

Til hverdag studerer jeg international virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet. 

Derudover arbejder jeg med forskellige ting. Fx er jeg ansat i Norly and Friends, hvor jeg hjælper dem med grafisk materiale og marketing. Jeg arbejder også i Føtex, så der kan du få en god fransk hotdog lavet af mig, eller købe din eftermiddagskage hos mig. Jeg er også eksamensvagt for Aalborg handelsgymnasiet nogle gange om året i eksamensperioderne.

Jeg er også en social pige, som elsker at mødes med mine veninder eller familie til brunch eller en kop kaffe. Jeg sætter dog også stor pris på en aften på sofaen med film sammen med min kæreste. 

En af mine forbilleder inden for kunstverdenen brugte ordet Artrepreneur (kunst entreprenør), fordi hun italesætter virksomheden bagved kunsten, og lige siden har jeg identificeret mig med dette, da det også giver en forståelse af, alt det arbejde med juridiske og regnskabsmæssige ting, der gør, at man ikke kun kan fokusere på ens kunst.